Cimbla

sjukstuga

Publicerad 2014-08-31 09:40:23 i Allmänt,

i torsdags fick jag ta vab. lilla kråkan hade feber och jordens förkylning. på torsdag eftermiddag va det även den storas tur... helgen har gått i sjukstugans tecken. nu ligger jag och är ap dålig. imorgon ska jag jobba, hoppas febern släpper sitt grepp om mig snart, har haft feber hela helgen men idag är hela jag död. dricker massa te och försöker ta det så lugnt som möjligt. det är i såna här lägen jag saknar tvåsamheten. två vuxna. ensam är stark sägs det, känner mig inte vidare stark just nu.


har iaf hunnit fundera mycket under helgen och kanske är det så att jag har för stora krav och är för kräsen. jag saknar den där bubblande känslan av lycka som man får när man är kär. känner man så mer än en gång i livet? när nöjer man sig? ska man ens nöja sig?
jag saknar närheten till nån, visst man kan få tillfällig närhet men det är inte alls samma sak. jag vill ha den där trygghets känslan. ibland funderar jag på när man känner sig vuxen egentligen. jag känner mig inte ett dugg vuxen. kanske borde jag sänka mina krav och nöja mig men blir jag verkligen lycklig då? får nog gå runt i samma hjulspår ett tag till, känns tryggast så, jag vågar inte kasta mig in i nått nytt, har inte tiden heller. mina barn och jobbet går före allt nu.

dags för lite vila innan jag ska fixa lunch. ha en fin söndag!

Om

Min profilbild

Camilla

Tvåbarnsmamma som skriver om min vardag och mitt liv. Stör du dig så läs inte, ni andra: välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela